Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Student drawer units Regál RICO, 1990x1200x375 mm, 10 přihrádek, sokl, bříza

Regál RICO, 1990x1200x375 mm, 10 přihrádek, sokl, bříza

Chytrý úložný regál s klasickým designem a deseti přihrádkami pro uložení hraček, školních pomůcek, knih, pořadačů a všeho, co potřebujete mít snadno přístupné, ale zároveň chcete mít uklizeno. Přihrádky jsou uspořádány vertikálně a regál se dodává se základním rámem.Díky svému modernímu, ale nadčasovému stylu a povrchové úpravě z lakované březové překližky lze úložný regál Rico použít ve většině prostředí a vyřeší mnoho vašich problémů s úložným prostorem. Lze jej umístit doprostřed místnosti jako dělicí příčku a také ke stěně ve školce, školní třídě nebo v jakékoli jiné místnosti, kde potřebujete snadno přístupný úložný prostor.

Je vybaven zadním panelem s plnou výškou, což z něj dělá vynikající rozdělovač místností, pokud je umístěn uprostřed místnosti. Díky přihrádkám lze snadno oddělit různé předměty. Tento jednoduchý regál je mimořádně univerzální a vyřeší většinu vašich problémů s úložným prostorem!

Regál je vyroben z lakované březové překližky, která má atraktivní a odolnou povrchovou úpravu. Zadní panel s plnou výškou a spodní rám dodávají regálu elegantní vzhled. Doplňte regál Rico o příslušenství a vytvořte si individuálnější řešení. Získáte tak úložné regály, které budou zcela vyhovovat vašim potřebám!
Katalogové číslo: 75376076
Cena vč. DPH: 22 614 Kč
Cena bez DPH: 18 689 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva birch
Šířka 1200
Výška 1990
Hmotnost 66