Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Standing desks for Home Office Výškově nastavitelný stůl NOVUS, rohový, 1200x750 mm, bílá podnož, jílově šedá

Výškově nastavitelný stůl NOVUS, rohový, 1200x750 mm, bílá podnož, jílově šedá

Menší, ale velmi praktický rohový stůl vhodný zejména do domácích kanceláří a na menší pracoviště. Je výškově nastavitelný, má středovou podnož a zaoblené rohy, díky kterým působí jemně. Vysoce ergonomický stůl v kompaktním provedení!Tento rohový psací stůl vyniká jak stylovým designem, tak i odolností a funkčností.

Stejně jako u větších výškově nastavitelných stolů si i u tohoto stolu můžete jednoduše nastavit ideální výšku pro práci vsedě a vestoje. Zvedání a spouštění zajišťuje elektricky stavitelná středová podnož. Střídání poloh při práci je jednoduchý, ale velice účinný způsob, jak předcházet zdravotním obtížím spojeným se sedavým zaměstnáním.

Stůl perfektně pasuje do rohu místnosti. V kancelářském prostředí lze také seskupit několik stolů do tvaru čtyřlístku. Uskupené stoly doporučujeme vybavit stolovými paravány, které oddělí jednotlivá pracovní místa a současně sníží hladinu hluku. Mírně zaoblené rohy dodávají stolu jemný a atraktivní vzhled.

Stůl je vyroben z vysoce kvalitních materiálů. Stolová deska je vyrobena z překližky potažené vysokotlakým laminátem. Její povrch je odolný a snadno se čistí. Deska v bílém a černém provedení je navíc opatřena speciální povrchovou úpravou, která omezuje ulpívání otisků prstů a různých skvrn na minimum.

Nábytek z řady NOVUS je uzpůsoben pro práci v domácím prostředí a na menších pracovištích. Nábytek z této řady je pečlivě navržen v neutrálních barvách a má kompaktní rozměry. Každý kus nábytku je součástí integrovaného řešení, takže jednotlivé prvky z této řady lze snadno kombinovat nejen mezi sebou, ale i s dalším nábytkem. Nábytek je navrhován a vyráběn přímo ve společnosti AJ Produkty. Naším cílem je dodávat i do malých kanceláří funkční a stylový nábytek.
Katalogové číslo: 75120083
Cena vč. DPH: 10 702 Kč
Cena bez DPH: 8 845 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva claygrey
Šířka 750
Hmotnost 29.2