Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Standing desks for Home Office Výškově nastavitelný stůl NOVUS, 1200x600 mm, bílá podnož, černá deska

Výškově nastavitelný stůl NOVUS, 1200x600 mm, bílá podnož, černá deska

Menší, ale velmi praktický stůl vhodný zejména do domácích kanceláří a na menší pracoviště. Je výškově nastavitelný a disponuje antikolizní ochranou. Díky zaobleným rohům působí jemným dojmem. Vysoce ergonomický stůl v kompaktním provedení!Tento výškově nastavitelný kancelářský stůl má stylový design a zároveň splňuje požadavky na odolnost a funkčnost.

Je o něco málo menší než klasický stůl, a proto se snadno vejde do domácí kanceláře nebo na menší pracoviště. Elektrické polohování umožňuje během dne snadno střídat pozici vsedě a vestoje, což je z hlediska ergonomie velmi důležité. Optimální výšku pro sezení a stání si můžete přednastavit, takže stůl pokaždé rychle napolohujete do správné pozice. Mírně zaoblené rohy dodávají stolu jemný a atraktivní vzhled.

Výškově nastavitelná podnož je vybavena antikolizním mechanismem, který detekuje překážky a v případě potřeby pohyb stolu ihned zastaví. Předchází tak poškození nábytku nebo kancelářského vybavení. Podnož nemá žádné spojovací příčky, pod deskou je tak spousta místa pro nohy.

Stůl se vyrábí z vysoce kvalitních materiálů. Deska stolu z překližky má povrch z vysokotlakého laminátu, což je velmi odolný materiál, který se snadno udržuje. Bílé a černé provedení desky je opatřeno speciální úpravou proti zanechávání otisků prstů.

Řada nábytku Novus je uzpůsobena pro práci v domácím prostředí i na menších pracovištích. Má kompaktnější rozměry, promyšlený design a neutrální barvy. Každý kus nábytku je součástí celostního řešení, což znamená, že se jednotlivé moduly dají snadno sladit nejen navzájem, ale také se stávajícím nábytkem jiného designu. Nábytková řada Novus vznikla v ateliéru interních designérů společnosti AJ. Naším cílem bylo dopřát i malým kancelářím funkční a stylový nábytek.
Katalogové číslo: 75120021
Cena vč. DPH: 14 804 Kč
Cena bez DPH: 12 235 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 600
Hmotnost 30.5