Skříňky

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Standing desks for Home Office Výškově nastavitelný podstavec pod monitor READY, 880x400 mm, černý

Výškově nastavitelný podstavec pod monitor READY, 880x400 mm, černý

Praktický a snadno přemístitelný stolek, díky kterému rychle proměníte svůj pracovní stůl s pevnou výškou ve výškově nastavitelný stůl. Stolek stačí umístit na desku pracovního stolu a nastavit jeho výšku. Horní polička poskytuje prostor pro monitor nebo laptop a spodní poličku můžete využít na klávesnici a myš.Střídat práci vsedě a vestoje tak můžete i doma, u obyčejného stolu!

Praktický stolek umožňující střídat pracovní polohu vsedě a vestoje, i když nemáte klasický výškově polohovatelný stůl. Jsme přesvědčeni, že i ty nejmenší pracovní prostory by vám měly poskytovat ergonomické podmínky.

Stolek umístěte kamkoli chcete a ručně nastavte jeho výšku tak, aby vám vyhovovala. Na horní poličku si můžete dát například laptop a na spodní poličce je místo pro klávesnici a myš. Na horní poličce je také praktická drážka na tablet nebo mobilní telefon.

Stolek je malý, ale bytelný. V případě potřeby jej snadno a rychle instalujete a zase uklidíte. Díky kompaktním rozměrům nezabírá mnoho místa, když ho zrovna nepotřebujete. Pomůže vám udržovat ergonomickou pozici, ať už pracujete u kuchyňského stolu či ostrůvku nebo u klasického kancelářského stolu.
Katalogové číslo: 75149060
Cena vč. DPH: 5 052 Kč
Cena bez DPH: 4 175 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 400
Hmotnost 24.8