Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Regál na kabelové cívky ULTIMATE, 5000x950x1100 mm

Flexibilní regál určený k pohodlnému a efektivnímu skladování kabelových cívek. Základní sekci lze rozšířit o libovolný počet sekcí přídavných.Paletový regál ULTIMATE je nastavitelný a vysoce flexibilní regál navržený a vyráběný společností AJ. Paletový regál je možné přizpůsobit skladu a skladovanému zboží tak, aby umožňoval efektivní logistiku a splňoval vaše konkrétní představy a požadavky. Díky jedinečné prostorově úsporné konstrukci se paletový regál ULTIMATE hodí jak do malých skladů, tak i do velkých společností, které potřebují mnoho paletových míst.

Paletový regál ULTIMATE vyniká jednoduchou montáží a lze ho vybavit řadou nejrůznějších doplňků, které umožňují přizpůsobit regál interiéru nebo skladovanému zboží. V regálu ULTIMATE je možné pohodlně skladovat zboží různých tvarů a velikostí. Paletový regál ULTIMATE splňuje všechny bezpečnostní požadavky a normy.

Toto je samostatně stojící základní sekce paletového regálu ULTIMATE, která je speciálně navržena na skladování a manipulaci s kabelovými cívkami. Dodáváme ji včetně všech upevňovacích prvků a součástek potřebných pro jejich snadné zavěšení.

Základní sekci lze rozšířit přidáním libovolného počtu přídavných sekcí. Základní sekce je kompletní samostatně stojící regál, zatímco přídavná sekce je dodávána pouze s jedním nosným rámem a z jedné strany se napojuje na rám samostatně stojícího regálu. Díky tomuto řešení je velice snadné kdykoliv i dodatečně rozšířit kapacitu paletového regálu ULTIMATE podle aktuálních potřeb.
Katalogové číslo: 7523729
Cena vč. DPH: 45 163 Kč
Cena bez DPH: 37 325 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva galvanised
Výška 5000
Hmotnost 261.94