Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Paletový regál ULTIMATE, 9 palet, 1000 kg/paleta, výška 2500 mm

Kompletní samostatně stojící paletový regál, základní sekce. Pomocí přídavných sekcí ho lze prodloužit do požadované délky.Paletový regál ULTIMATE je praktický a vysoce flexibilní regál navržený a vyráběný společností AJ. Možnosti přizpůsobení regálu jsou vymyšleny tak, aby umožňovaly co nejefektivnější logistiku, skladování a manipulaci, ať už jsou vaše potřeby jakékoli.

Díky jedinečné prostorově úsporné konstrukci se paletový regál ULTIMATE hodí jak do malých skladů, tak i do velkých společností, které potřebují mnoho paletových míst.

Paletový regál ULTIMATE lze vybavit řadou nejrůznějších doplňků, které umožňují přizpůsobit regál interiéru nebo skladovanému zboží. V regálu je možné pohodlně skladovat zboží různých tvarů a velikostí.

Paletový regál ULTIMATE splňuje všechny bezpečnostní požadavky a normy.

Jedná se o kompletní, samostatně stojící základní sekci regálu ULTIMATE. Základní sekci můžete doplnit požadovaným počtem přídavných sekcí, které se upevňují ke stávajícím dílům. Díky tomuto řešení je velice snadné kdykoliv rozšířit nebo změnit kapacitu skladu podle aktuálních potřeb.
Katalogové číslo: 7523733
Cena vč. DPH: 15 046 Kč
Cena bez DPH: 12 435 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva galvanised
Výška 2500
Hmotnost 110.56