Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Paletový regál ULTIMATE, 20 palet, 500 kg/paleta, výška 5000 mm

Kompletní a všestranný samostatně stojící paletový regál, základní sekce. Pomocí přídavných sekcí ho lze prodloužit do požadované délky.Paletový regál ULTIMATE je praktický a vysoce flexibilní regál navržený a vyráběný společností AJ. Možnosti přizpůsobení regálu jsou vymyšleny tak, aby umožňovaly co nejefektivnější logistiku, skladování a manipulaci, ať už jsou vaše potřeby jakékoli.

Díky jedinečné prostorově úsporné konstrukci se paletový regál ULTIMATE hodí jak do malých skladů, tak i do velkých společností, které potřebují mnoho paletových míst.

Paletový regál ULTIMATE lze vybavit řadou nejrůznějších doplňků, které umožňují přizpůsobit regál interiéru nebo skladovanému zboží. V regálu je možné pohodlně skladovat zboží různých tvarů a velikostí.

Paletový regál ULTIMATE splňuje všechny bezpečnostní požadavky a normy.

Jedná se o kompletní, samostatně stojící základní sekci regálu ULTIMATE na 12, 16 nebo 20 palet. Základní sekci můžete rozšířit přidáním libovolného počtu přídavných sekcí. Základní sekce jsou kompletní a samostatně stojící regály. Můžete je rozšířit o přídavné sekce, které nemají jeden koncový rám, takže je lze připevnit k předchozím dílům. Díky tomuto řešení je velice snadné kdykoliv rozšířit nebo přizpůsobit kapacitu paletového regálu ULTIMATE podle aktuálních potřeb.
Katalogové číslo: 7523717
Cena vč. DPH: 37 758 Kč
Cena bez DPH: 31 205 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva galvanised
Výška 5000
Hmotnost 270