Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Sklady, dílny a průmysl Vybavení skladů Konzolové regály Stojan konzolového regálu EXPAND, oboustranný, výška 2964 mm, pro ramena 1000 mm

Stojan konzolového regálu EXPAND, oboustranný, výška 2964 mm, pro ramena 1000 mm

Stojan k oboustrannému konzolovému regálu EXPAND na skladování těžkého dlouhého materiálu. Výškově nastavitelná ramena a křížové výztuhy jsou prodávány samostatně, viz příslušenství.Konzolový regál dokáže ušetřit spoustu místa ve skladu. Nabízí velice přehledné a snadno přístupné horizontální skladování dlouhého materiálu. Současně umožňuje bezpečnou a rychlou manipulaci s materiálem. Zkombinováním tohoto oboustranného stojanu s křížovými výztužemi a rameny si můžete jednoduše sestavit robustní a flexibilní konzolový regál, který bude dokonale přizpůsobený vašim potřebám.

Stojan je vyroben kompletně z oceli a jeho povrch je ošetřen vysoce odolnou práškovou barvou. Díky dlouhé základně je velice stabilní. Otvory po celé délce sloupku umožňují upevnění nosných ramen do požadované výšky. Ramena lze zavěšovat ve 100mm intervalech. Perforace je též určena k upevnění křížových výztuží mezi dva stojany. Uvedená nosnost platí pouze při rovnoměrně rozloženém zatížení.
Katalogové číslo: 75290061
Cena vč. DPH: 17 152 Kč
Cena bez DPH: 14 175 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva blue
Výška 2964
Hmotnost 72