Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Výklopný kontejner AZURE, 600 l, modrý

Výklopný kontejner s pružinovou přítlačnou deskou pro aktivaci automatického vyklopení, návratu a zajištění.Robustní výklopný kontejner pro efektivní manipulaci s různými materiály a odpady. Kontejner je vyroben z 2,5 mm silného ocelového plechu, je svařovaný a ošetřený tvrdou a odolnou práškovou barvou. Je konstruován tak, aby mohl být přepravován vysokozdvižným vozíkem a vydržel i náročné zacházení.

Mechanismus sklápění a vyprazdňování je aktivován v okamžiku, kdy se přední část výklopného kontejneru opře o stěnu velkoobjemového kontejneru a dojde ke stlačení přítlačné desky. Po uvolnění přítlačné desky se kontejner samočinně vrátí do původní polohy.

Náklad je možné vysypat také ručně pomocí páky. Pro dosažení nejlepších výsledků by kontejner měl být při vyklápění plný.

Výklopný kontejner je vhodný pro manipulaci se štěrkem, kovem, dřevem, odpadem atd. Můžete ho dovybavit poklopem, koly, barevnými cedulemi a dalším praktickým příslušenstvím, aby splňoval všechny vaše požadavky. Veškeré příslušenství se prodává samostatně.

Výklopný kontejner je označen značkou CE a klasifikován podle nosnosti.
Katalogové číslo: 75305012
Cena vč. DPH: 24 678 Kč
Cena bez DPH: 20 395 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva blue
Šířka 865
Výška 870
Hmotnost 104