Skříňky

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Výklopný kontejner AZURE, 300 l, modrý

Výklopný kontejner s automatickým vyklápěním spouštěným dorazem. Automatický návrat a blokování.Robustní výklopný kontejner na efektivní třídění a nakládání s odpadem nebo materiálem. Je ideální na kov, štěrk, cement, dřevo nebo komunální odpad. Má celosvařovanou konstrukci z 2,5 mm silného ocelového plechu s povrchovou úpravou práškovým lakem pro vyšší odolnost.
Výklopný kontejner je uzpůsoben pro manipulaci vysokozdvižným vozíkem, obstojí i v náročných podmínkách. Vyklápění se spouští automaticky po nárazu podstavce
na stěnu velkého sběrného kontejneru díky tlakové destičce. Chytrý design zajišťuje zvýšenou bezpečnost při manipulaci s kontejnerem , při vyprazdňování zabraňuje kontejneru sklouznout z vidlic vysokozdvižného vozíku jelikož je tlačen na sběrný kontejner. Po uvolnění tlakové destičky se kontejner samočinně vrátí do původní polohy. Pro optimální funkci automatického vyklápění by měl být kontejner plný. Je také vybaven ruční pákou pro manuální vyklápění.
Kontejner nabízíme v několika barvách pro usnadnění třídění odpadu. Nese označení CE s údajem o nosnosti. Můžete ho dovybavit poklopem, koly, samolepicími štítky a dalším praktickým příslušenstvím, aby splňoval všechny vaše požadavky.
Katalogové číslo: 75305011
Cena vč. DPH: 18 507 Kč
Cena bez DPH: 15 295 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva blue
Šířka 840
Výška 750
Hmotnost 74