Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Skříň na chemikálie FORMULA, s protipožární izolací, 1295x1000x450 mm

Uzamykatelná skříň na chemikálie s ohnivzdornou izolací. Je vybavena ventilačním systémem a policemi se zvýšenými okraji a utěsněnými rohy. Včetně zámku a dvou klíčů.Uzamykatelná skříň na chemikálie s ventilačním systémem testovaným Švédským výzkumným institutem SP. Ventilace s nastavitelnými průduchy ve dně a stropu skříně se nachází na levé straně skříně. Menší otvory v meziprostoru zajišťují odvětrávání celého prostoru skříně.

Skříň byla testována na stabilitu a pevnost konstrukce. Je velmi kvalitní a má odolný povrch. Mezi dvěma plášti ocelové konstrukce (ve dveřích, bocích, dně a stropu) se nachází ohnivzdorná izolace. Celá skříň má povrchovou úpravu ohnivzdorným práškovým lakem.
Dodáváme ji se zámkem a dvěma klíči. Součástí jsou tři polohovatelné police, jejichž výšku si můžete podle potřeby snadno nastavit. Zvýšené okraje a utěsněné rohy polic zabraňují únikům kapalin. Pokud chcete skříň využívat ke skladování větších kanystrů a sudů, můžete na její dno umístit samostatně prodávanou záchytnou vanu. Taktéž si můžete dokoupit další police.
Katalogové číslo: 75755203
Cena vč. DPH: 35 907 Kč
Cena bez DPH: 29 675 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 1000
Výška 1295
Hmotnost 85