Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Policový vozík MOVE, 2 police, 795x430x960 mm

Univerzální a odolný policový vozík, který zjednodušuje dopravu a mobilitu na pracovišti. Vyvýšené okraje polic zabraňují převáženým věcem v přepadávání. Dvě ze čtyř otočných koleček jsou vybavena brzdou.Praktický, odolný a jednoduše ovladatelný policový vozík, který usnadní přepravu věcí a materiálu. Vozík má hladký pojezd a perfektně poslouží i jako dodatečná nakládací a skladovací plocha. Tento cenově dostupný policový vozík se hodí do jídelen, kanceláří, dílen i skladů.

Má dvě odolné police ze sklolaminátu a polypropylenu. Díky kombinaci těchto materiálů je vhodný i do náročného prostředí. Policový vozík má elegantní hliníkový rám a dvě držadla, pomocí kterých ho můžete tlačit i táhnout za sebou.

Zajistit vozík proti pohybu můžete pomocí brzd, kterými disponují dvě ze čtyř otočných kol.

Policový vozík můžete vybavit doplňky, jako jsou odolné nádoby z polypropylenu. I díky tomuto příslušenství najde uplatnění také v provozech s vysokými nároky na hygienu, např. v restauracích a jídelnách. Boxy je možné umístit na police nebo zavěsit na bok vozíku. Velikost nádob si vyberte podle svých potřeb!
Katalogové číslo: 7527072
Cena vč. DPH: 2 317 Kč
Cena bez DPH: 1 915 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 430
Výška 960
Hmotnost 7.2