Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Skříň s plastovými boxy DETAIL + STYLE, 1900x1000x400 mm, 60 boxů

Kovová dílenská skříň se 60 plastovými boxy, polohovatelnými policemi a uzamykatelnými dveřmi.Tato dílenská skříň vám poskytne flexibilní úložiště vhodné do každého prostředí. Výškově nastavitelné police a 60 praktických plastových boxů vám umožní vytvořit si systém a nastolit pořádek na vašem pracovišti.

Jednoduše díky nim roztřídíte šroubky, hřebíky nebo drobné součástky a udržíte si mezi nimi dobrý přehled, abyste vždy rychle našli to, co hledáte. Boxy se vyrábí z velmi odolného polypropylenu vhodného do náročných podmínek. Jedná se o materiál odolný vůči většině kyselin a olejů.

Skříň je vyrobena z odolného, práškově lakovaného ocelového plechu. Korpus a police jsou bílé, dveře modré. Díky práškovému lakování je povrch velmi odolný. Všech osm polic je polohovatelných a můžete je ve skříni umístit do libovolné výšky. V případě potřeby je lze nastavit i vertikálně. Každá police má při rovnoměrném zatížení nosnost 50 kg.

Plechová skříň má dvoukřídlé uzamykatelné dveře a rektifikační patky, díky kterým bude skříň stabilní i na nerovné podlaze. Dveře pomohou ochránit obsah skříně před prachem a znečištěním.
Katalogové číslo: 7522160
Cena vč. DPH: 22 210 Kč
Cena bez DPH: 18 355 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva whiteblue
Šířka 1000
Výška 1900
Hmotnost 109.01