Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Regál se 72 plastovými boxy, 2000x950x270 mm, šedé boxy

Kompletně vybavený regál s 11 polohovatelnými policemi a 72 plastovými boxy na drobné součástky.Tento flexibilní úložný systém nalezne využití v mnoha prostředích. Polohovatelné police a 72 praktických plastových boxů vám umožní vytvořit si systém a nastolit pořádek na pracovišti.

Jednoduše díky nim roztřídíte šroubky, hřebíky nebo drobné součástky a udržíte si mezi nimi dobrý přehled, abyste vždy rychle našli to, co hledáte. Boxy jsou vyrobeny z polypropylenu a odolají působení kyselin, průmyslových maziv, většiny chemikálií a snesou teploty od - 40 °C do + 90 °C. Tvarovaná skořepina zaručuje maximální pevnost a tuhost. Manipulaci s boxy usnadňují prakticky tvarované okraje.

Boxy jsou také stohovatelné. Snížená přední strana umožňuje snadný přístup ke skladovanému obsahu, i když jsou boxy na sobě. Velký prostor na štítek usnadňuje označování, takže rychle poznáte, co je uvnitř. (Štítky se prodávají samostatně.) Objem plastových boxů je 3,7 l.

Regál je vyroben z práškově lakovaného ocelového plechu v bílé barvě. Povrchová úprava práškovým lakem zajišťuje dlouhou životnost a vyšší odolnost materiálu.

Všech 11 polic je polohovatelných a můžete je v regálu umístit do libovolné výšky. V případě potřeby je lze nastavit i vertikálně. Každá police má při rovnoměrném zatížení nosnost 50kg.

Regál je pro zajištění maximální stability vybaven rektifikačními nožičkami, takže pevně stojí i na nerovné podlaze.
Katalogové číslo: 7520106
Cena vč. DPH: 19 499 Kč
Cena bez DPH: 16 115 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva grey
Šířka 950
Výška 2000
Hmotnost 77.44