Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Sklady, dílny a průmysl Dílenský nábytek a vybavení Pracovní stoly Pracovní stůl CARGO, se spodní policí, 2500x750 mm, bílá deska, šedý rám

Pracovní stůl CARGO, se spodní policí, 2500x750 mm, bílá deska, šedý rám

Balicí stůl v robustním a odolném provedení. Vybaven dolní policí. Rám má manuálně, plynule nastavitelnou výšku. Bohatá nabídka praktického příslušenství (prodáváno samostatně).Tento všestranný pracovní stůl je vynikající na balicí nebo lehké montážní práce. Je vybaven velkou dolní policí, která nabízí prostory navíc na odkládání kartonových krabic, obalového materiálu atd.

K balicímu stolu nabízíme spoustu funkčního příslušenství, např. zásuvkové jednotky nebo držák rolí. Můžete si díky němu vytvořit pracovní stanoviště na míru, které vám maximálně usnadní a zefektivní práci. Výšku stolu si můžete přizpůsobit dle potřeby, rám je plynule výškově nastavitelný.

Balicí stůl má desku s povrchem z lamina, které dlouho vydrží. Snadno se čistí a je odolný proti vlhkosti a poškrábání. Šedá konstrukce stolu je vyrobena z práškově lakované ocele. Povrchová úprava práškovým lakem zajišťuje dlouhou životnost a vyšší odolnost materiálu.

Nezapomeňte na ergonomickou podložku ulehčující práci, která mírní fyzickou zátěž na tělo a snižuje riziko úrazu.
Katalogové číslo: 75202045
Cena vč. DPH: 15 542 Kč
Cena bez DPH: 12 845 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 750
Hmotnost 78.6