Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Pracovní stůl CARGO, s kuličkami, 2000x750 mm, 3 zásuvky + vrchní police

Robustní balicí stůl s kuličkovými jednotkami pro snazší otáčení a manipulaci se zbožím. Je vybaven zásuvkovou jednotkou a horní policí s přepážkami. Má nastavitelnou výšku, polohování je manuální. Stůl můžete doplnit o praktické příslušenství (prodáváno samostatně).Tento všestranný pracovní stůl je perfektní na balicí nebo lehké montážní práce. Díky válečkům integrovaným do desky stolu lze zboží snadno otáčet a manipulovat s ním. Toto řešení usnadňuje práci a zároveň snižuje riziko pracovních úrazů.

Zásuvková jednotka a horní police nabízejí úložné prostory, díky kterým můžete pracovat efektivněji. Zásuvkovou jednotku lze instalovat kamkoliv zespodu desky stolu. Pomocí dodávaných přepážek polici snadno rozdělíte na menší oddíly.

Deska stolu, zásuvky a horní police mají povrch z odolného lamina, které se snadno čistí a je odolné vůči vlhkosti a poškrábání. Podnože a rám pro uchycení horní police jsou z oceli lakované šedou práškovou barvou. Povrchová úprava práškovým lakem zajišťuje dlouhou životnost a vyšší odolnost materiálu.

Díky plynulému polohování si stůl snadno nastavíte do optimální výšky. Ke stolu nezapomeňte přiobjednat protiúnavovou rohož, která snižuje riziko úrazu a zmírňuje bolesti kloubů a páteře.
Katalogové číslo: 75202119
Cena vč. DPH: 23 444 Kč
Cena bez DPH: 19 375 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 750
Hmotnost 52.6