Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Pracovní stůl CARGO, s kuličkami, 2000x750 mm, 3 zásuvky

Robustní balicí stůl s kuličkovými dopravními jednotkami pro snazší otáčení a manipulaci se zbožím. Vybaven zásuvkovou jednotkou. Rám má manuálně, plynule nastavitelnou výšku. Bohatá nabídka praktického příslušenství (prodáváno samostatně).Tento všestranný pracovní stůl je perfektní na balicí nebo lehké montážní práce. Díky kuličkám integrovaným do desky stolu lze snadněji otáčet a manipulovat se zbožím. Toto řešení vám usnadní práci a zároveň působí preventivně proti pracovním úrazům.

Zásuvková jednotka nezabírá mnoho místa a nabízí spoustu snadno přístupných úložných prostorů. Můžete ji přimontovat kamkoliv zespodu k desce stolu.

Deska stolu a zásuvky mají povrch z lamina, které dlouho vydrží. Snadno se čistí a je odolný proti vlhkosti a poškrábání. Snadno se čistí a je odolný proti vlhkosti a poškrábání. Povrchová úprava práškovým lakem zajišťuje dlouhou životnost a vyšší odolnost materiálu.

Stůl si můžete nastavit do co nejoptimálnější výšky pro práci, jeho rám je plynule výškově nastavitelný. Nezapomeňte na ergonomickou podložku ulehčující práci, která mírní fyzickou zátěž na tělo a snižuje riziko úrazu.
Katalogové číslo: 75202117
Cena vč. DPH: 17 648 Kč
Cena bez DPH: 14 585 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 750
Hmotnost 52.6