Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Pracovní stůl CARGO, 1600x750 mm, vrchní police + 2 lišty na plastové boxy

Robustní balicí stůl se 2 lištami na zavěšení plastových boxů (nejsou součástí dodávky) a horní policí se 6 zarážkami. Rám má manuálně, plynule nastavitelnou výšku. Bohatá nabídka praktického příslušenství (prodáváno samostatně).Set s praktickými úložnými prostory pro usnadnění a zefektivnění práce. Pracovní stůl je ideální na balicí nebo lehké montážní práce. Horní police a lišty na boxy nabízejí snadno přístupné úložné prostory na věci, které potřebujete mít při práci po ruce

Doplněním o plastové boxy si můžete vytvořit přehledný skladovací systém na drobné předměty přesně na míru, lišty jsou vhodné na skladové nádoby různých velikostí. Horní polici můžete pomocí dodávaných zarážek jednoduše rozdělit na menší přihrádky.

Deska stolu a police mají povrch z lamina, které dlouho vydrží. Snadno se čistí a je odolné proti vlhkosti a poškrábání. Konstrukce stolu a lišty jsou vyrobeny z práškově lakované oceli. Povrchová úprava práškovým lakem zajišťuje dlouhou životnost a vyšší odolnost materiálu.

Stůl si můžete nastavit do co nejoptimálnější výšky pro práci, jeho rám je plynule výškově nastavitelný. Nezapomeňte na ergonomickou podložku ulehčující práci, která mírní fyzickou zátěž na tělo a snižuje riziko úrazu.
Katalogové číslo: 75202130
Cena vč. DPH: 16 414 Kč
Cena bez DPH: 13 565 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 750
Hmotnost 41.1