Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Sklady, dílny a průmysl Dílenský nábytek a vybavení Pracovní stoly Mobilní pracovní stůl MOTION, manuálně nastavitelná výška, 1200x600 mm, 150 kg, šedá

Mobilní pracovní stůl MOTION, manuálně nastavitelná výška, 1200x600 mm, 150 kg, šedá

Mobilní pracovní stůl s výškou nastavitelnou manuálně pomocí kliky. Umožňuje střídat pracovní pozice. Má desku z odolného HPL lamina a je osazen kolečky.Výškově nastavitelný stůl dává svým uživatelům volnost při výběru pracovní pozice a umožňuje během pracovní doby měnit polohu.

Výška stolu je manuálně nastavitelná pomocí kliky umístěné pod deskou stolu. Díky snadnému polohování můžete kdykoli změnit pracovní pozici a výšku stolu si rychle přizpůsobit.

Možnost polohování oceníte i v případě, že se o stejný stůl dělí více lidí s odlišnými preferencemi ohledně výšky.

Stůl je vybaven kolečky, takže se snadno přemísťuje. Dvě ze čtyř kol jsou opatřena brzdou, která bezpečně zajistí stůl proti pohybu.

Stůl má stabilní a pevnou konstrukci a hodí se do náročných podmínek. Deska stolu o síle 24 mm je díky použitému vysokotlakému laminu velmi odolná. Navíc je opatřena ABS hranou.

Nezapomeňte své pracoviště doplnit o protiúnavovou rohož, která zmírňuje namáhání zad, chodidel a kloubů při práci vestoje.
Katalogové číslo: 75274251
Cena vč. DPH: 33 813 Kč
Cena bez DPH: 27 945 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva lightgrey
Šířka 600
Hmotnost 45.5