Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Dílenský stůl SOLID, 2500x800 mm, nosnost 750 kg, 4 zásuvky, laminát

Dílenský stůl s výškově nastavitelnými nohami. Dodává se včetně 4zásuvkového uzamykatelného modulu se dvěma klíči.Praktický dílenský set odolného ponku se snadno přístupnými úložnými prostory.

Dílenský stůl je přímo určen do náročných podmínek – dobře poslouží v dílně i průmyslu. Zespodu desky lze jednoduše přimontovat zásuvkový modul, takže budete mít spoustu úložného prostoru na nářadí a vše ostatní, co potřebujete mít při práci po ruce.
Deska stolu o síle 40 mm se skládá z 22 mm dřevotřísky a 18 mm překližky. Povrch je tvořen 2mm vrstvou lamina,
které je tvrdé, hladké a snadno se udržuje - většinou ho stačí otřít.

Bytelná ocelová konstrukce lakovaná šedou barvou je stabilní a odolná, takže se hodí do náročných podmínek. Stůl má při rovnoměrném zatížení pracovní desky nosnost 500 kg. Výška podnoží je nastavitelná v rozmezí 740-995 mm, každý tak snadno docílí příjemné pracovní polohy. Stůl můžete doplnit o protiúnavovou podložku, která zvyšuje pohodlí při práci vestoje.
Zásuvková jednotka je vyrobena z robustního ocelového plechu, který zaručuje vysokou odolnost. Modul má 4 zásuvky vhodné na ukládání nářadí, součástek a dalších pomůcek. Kolejnice, na nichž se zásuvky pohybují, jsou velmi pevné a umožňují plné vysunutí zásuvek pro dokonalý přehled o obsahu. Každá zásuvka disponuje nosností 50 kg. Potřebujete-li skladovat drobnosti, jako jsou šrouby, hřebíky apod., doporučujeme zásuvky vybavit kovovým organizérem. Pro zamezení neoprávněnému přístupu je zásuvková jednotka vybavena centrálním zámkem dodávaným se dvěma klíči.
Katalogové číslo: 75232180
Cena vč. DPH: 26 287 Kč
Cena bez DPH: 21 725 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva grey
Šířka 800
Hmotnost 97