Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Kovová skříň STYLE, 1000x1000x400 mm, bílá, tmavě šedé dveře

Vysoce kvalitní dílenská skříň s ocelovou konstrukcí, vhodná i do skladů a kanceláří. Skříň je vybavena 2 polohovatelnými policemi, rektifikačními nožičkami a otočnou klikou s 3bodovým zámkem dodávaným se dvěma klíči.Bytelná, vysoce kvalitní kovová úložná skříň na efektivní a bezpečné skladování ve většině prostředí. Ve skříni naleznete dostatek místa na nářadí, menší součástky, úložné boxy, šanony, kancelářské potřeby a mnoho dalšího.
Dílenská skříň je pro zajištění vyšší stability vybavena rektifikačními nožičkami, pomocí kterých snadno vyrovnáte nerovnosti podlahy. Má 2 police, z nichž jedna slouží jako dno skříně. Druhou polici si můžete nastavit v 50mm intervalech do požadované výšky. Každá police má nosnost 50 kg při rovnoměrném zatížení. Vnitřní výbavu skříně si můžete přizpůsobit pomocí nabízeného příslušenství, skříň můžete doplnit o přídavnou polici, výsuvnou polici nebo výsuvný rám na závěsné desky.
Plechová skříň má celosvařovanou ocelovou konstrukci. Bezpečné skladování zajišťují extra vyztužené dveře s otočnou klikou s 3 bodovým zámkem, který dodáváme včetně dvou klíčů. Celá dílenská skříň je povrchově upravena bílým práškovým lakem, police jsou bílé a barva dveří je volitelná.
Katalogové číslo: 7510315
Cena vč. DPH: 7 399 Kč
Cena bez DPH: 6 115 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva darkgrey
Šířka 1000
Výška 1000
Hmotnost 34.99