Skříňky

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Dílenská skříň SUPPLY, elektronický zámek, 1900x1020x500 mm, modrá

Extra velká skříň masivního vzhledu, s elektronickým zámkem. Dodává se s polohovatelnými policemi o nosnosti 70 kg při rovnoměrném zatížení. Rektifikační patky zajišťují stabilitu i na nerovné podlaze.Masivní svařovaná skříň z ocelového plechu. Je širší a hlubší než standardní dílenské skříně a poskytne vám tak mnohem více úložného prostoru! S ohledem na velkou odolnost se hodí do náročných prostředí, jako jsou sklady a dílny, ale i do kanceláří.

Součástí skříně je elektronický kódový zámek vysoké kvality. Zámek je napájen 2 bateriemi AA (jsou součástí balení) a vždy vás automaticky upozorní na nutnost jejich výměny. Je testován na 80 000 otevření. Nastavení uživatelského a administrátorského hesla je snadné. Záložní klíč je možné dodat na vyžádání.

Rektifikační patky zajistí stabilitu skříně i na nerovných podlahách. Součástí skříně je 5 polic, z nichž jedna slouží jako dno skříně. Zbylé 4 police jsou výškově nastavitelné po 30 mm, takže si můžete snadno a rychle upravit vnitřní úložný prostor zcela podle svých potřeb. Každá police a strop skříně mají nosnost 70 kg při rovnoměrném zatížení. Přídavné police jsou dostupné jako příslušenství. Dveře skříně jsou vyztužené. Skříň je lakovaná extrémně odolnou práškovou barvou.
Katalogové číslo: 7520580
Cena vč. DPH: 20 479 Kč
Cena bez DPH: 16 925 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva blue
Šířka 1020
Výška 1900
Hmotnost 87.96