Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Sewing tables Střihačský stůl, 1200x900 mm, bříza, stříbrná

Střihačský stůl, 1200x900 mm, bříza, stříbrná

Pracovní stůl se 3 velkými zásuvkami na jedné straně, 4 menšími na straně druhé a 1 širokou dolní zásuvkou. Vybaven tyčí s ostrou hranou na papír.Funkční a odolný nábytek je nezbytný při výuce na řemeslnických a odborných školách. Náš pracovní stůl s tyčí na papír je velice platným pomocníkem v praktické výuce studentů škol textilních řemesel. Nabízí spoustu úložného prostoru v zásuvkách a prostor k práci na stolové desce.
Pracovní stůl má zásuvky po obou stranách. Na jedné jsou tři stejně velké zásuvky, na druhé jsou 4 mělké zásuvky: 2 úzké a 2 široké. Pod zásuvkami je ještě jedna mělká, která zabírá celou šířku stolu. Zásuvky jsou opatřeny madly, lze je otevřít z obou stran stolu. Stolová deska i zásuvky jsou vyrobeny z bílého laminátu.
Deska stolu z vysokotlakého laminátu má pevný povrch, odolný vůči poškrábání a opotřebení. HPL se také velice snadno čistí a udržuje. Studenti budou mít vždy po ruce přesně tolik papíru, kolik potřebují, díky tyči s ostrou hranou, která umožňuje papír prostým zatažením odříznout z role. Pracovní stůl má podnož z bytelných ocelových trubek. Dodáváme ho v nesmontovaném stavu.
Katalogové číslo: 75128002
Cena vč. DPH: 27 146 Kč
Cena bez DPH: 22 435 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva birch
Šířka 900
Výška 900
Hmotnost 93.49