Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Sewing tables Hoblice FYRAN, pneumaticky nastavitelná výška, 1600x1600 mm, buk

Hoblice FYRAN, pneumaticky nastavitelná výška, 1600x1600 mm, buk

Truhlářská hoblice se čtyřmi lakovanými pracovními deskami a čtyřmi svěráky. Výškově nastavitelná podnož. Součástí dodávky jsou poděráky a středová deska.Tato truhlářská hoblice se čtyřmi pracovními plochami představuje kompletní řešení pro práci se dřevem ve školní dílně. Výškově nastavitelná podnož umožňuje nastavit optimální pracovní výšku a pod pracovní deskou nabízí maximum volného místa pro nohy.

Truhlářský pracovní stůl je vysoce kvalitní jak z hlediska použitých materiálů, tak i provedení, povrchové úpravy a odolnosti. Pevné pracovní desky v tradičním provedení jsou vyrobeny z masivního bukového dřeva a vynikají přesným vedením a snadným nastavením svěráků. Na každé straně hoblice se nachází otvory pro poděráky, všechny desky jsou též připraveny pro stolové svorky (prodávají se samostatně, viz příslušenství).

Hoblice je dodávána s oboustrannou středovou deskou, která umožňuje vytvořit jak rovnou plochu v úrovni pracovních desek, tak i zapuštěný odkládací prostor na nářadí a pomůcky. Deska je vyrobena z lakované překližky.
Katalogové číslo: 75341202
Cena vč. DPH: 148 098 Kč
Cena bez DPH: 122 395 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva beech
Šířka 1600
Hmotnost 140