Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Šatny Šatní skříňky Příslušenství k šatním skříňkám Šatní skříňka CURVE, 4 sekce, oblé dveře, tmavě šedá, modré dveře

Šatní skříňka CURVE, 4 sekce, oblé dveře, tmavě šedá, modré dveře

Šatní skříňka se 2 dvířky s vypouklým tvarem. Každá z přihrádek je vybavena odkládací policí, tyčí na ramínka, 2 dvojitými háčky, dveřní zarážkou a ventilačními otvory na spodní a vrchní straně. Zámek není součástí balení.Tyto elegantní skříňky snadno začleníte do každého interiéru. Vypouklá dvířka opatřená metalickým lakem dávají skříňkám moderní stylový vzhled, který se hodí na recepci i do šatny. Skříňky poskytují bohatý prostor, takže je využijete v převlékacích šatnách pro zaměstnance, v tělocvičnách nebo sportovních centrech. Lze je také umístit do vstupních prostor a umožnit tak návštěvníkům snadné a rychlé odkládání oděvů.
Šatní skříňky jsou dobře vybavené a poskytují vše, co u šatní skříně potřebujete. Drobné poličky na vnitřní straně dveří se hodí na odkládání drobných předmětů, například toaletních potřeb nebo klíčů. Ventilační otvory na spodní a vrchní straně konstrukce skříně poskytují dobré odvětrávání. Rám skříně je vyroben z 0,7 mm silných ocelových plechů. Vypouklá dvířka zaručují exkluzivní vzhled.
Doplňte skříň o další praktické příslušenství a vytvořte si úložné řešení přímo na míru! Vyberte si z několika typů zámků, soklů a dalších doplňků.
Katalogové číslo: 751311557
Cena vč. DPH: 20 358 Kč
Cena bez DPH: 16 825 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva bluemetallic
Šířka 1200
Výška 1740
Hmotnost 92