Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Šatny Šatní skříňky Příslušenství k šatním skříňkám Šatní skříňka CLASSIC, s nohami, 4 sekce, 1940x1200x550 mm, šedé dveře

Šatní skříňka CLASSIC, s nohami, 4 sekce, 1940x1200x550 mm, šedé dveře

Robustní šatní skříňka s poličkou a šatní tyčí se 2 dvojitými háčky. Dodává se včetně rámu s nohami. V horní a spodní části má skříňka větrací otvory. Dveře jsou vybaveny omezovačem otevírání a gumovými dorazy. Zámky se objednávají samostatně.Vysoce kvalitní šatní skříňky s celosvařovanou ocelovou konstrukcí, která je lakovaná šedou práškovou barvou. Povrchová úprava oceli práškovým lakem zajišťuje odolnost povrchu proti poškrábání a dlouhou životnost materiálu i v náročnějších podmínkách.

Šatní skříňky z ocelového plechu jsou perfektní na ukládání oblečení a osobních věcí na pracovištích, ve školách, sportovních zařízeních apod.

Dveře mají omezovač otevírání a gumové dorazy pro hladké a tiché otevírání a zavírání. Ventilační otvory v horní i dolní části skříňky napomáhají správné cirkulaci vzduchu a odvádějí vlhkost. Do vnitřní výbavy skříněk patří polička s šatní tyčí a 2 dvojité háčky.

Skříňky se dodávají včetně praktického rámu s nohami, který zvedne skříňky do příjemné výšky a usnadňuje úklid pod skříňkami. Nohy jsou z práškově lakovaného ocelového plechu v černé barvě a mají rektifikační patky. S ohledem na snadný úklid se skříňky hodí do prostředí s vysokými nároky na hygienu.

Díky bohatému příslušenství si můžete skříňky dovybavit přesně podle svých potřeb a představ! Skříňky dodáváme bez zámku, můžete si vybrat takový, který vám nejvíc vyhovuje.
Katalogové číslo: 753154123
Cena vč. DPH: 16 281 Kč
Cena bez DPH: 13 455 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva lightgrey
Šířka 1200
Výška 1740
Hmotnost 101.5