Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Šatny Šatní skříňky Příslušenství k šatním skříňkám Šatní skříňka CLASSIC COMBO, 2 sekce, 1900x1200x500 mm, šedá/černé dveře

Šatní skříňka CLASSIC COMBO, 2 sekce, 1900x1200x500 mm, šedá/černé dveře

Šatní skříňka s poličkou a šatní tyčí se dvěma dvojitými háčky. Dveře jsou opatřeny omezovačem otevření, gumovými dorazy a háčky na ručníky. Odvětrávání zajišťují ventilační otvory v korpusu. Skříňka je dodávána bez zámku.Šatní skříňka sestávající ze dvou samostatných modulů svařených dohromady. Její provedení umožňuje ukládat odděleně například špinavé a čisté nebo suché a mokré oblečení. Skříňka má robustní konstrukci, která obstojí i v náročných podmínkách. Korpus i dveře jsou ošetřeny vysoce odolným práškovým lakem.

Dveře mají společný uzávěr, který lze opatřit centrálním zámkem. Omezovač dovoluje otevřít dveře maximálně do 90˚. Gumové dorazy zajišťují tiché zavírání.

Kovová šatní skříňka je uzpůsobena k praktickému ukládání oděvů, ručníků apod. Předpřipravený otvor (Ø 100 mm) na boční straně umožňuje napojení na ventilační systém. Odvětrávání zajišťují také perforace v horní a dolní části korpusu, které napomáhají proudění vzduchu uvnitř skříně. Skříňka má šikmou střechu pro snadnější úklid a udržování hygienicky čistého prostředí.

Lze ji připevnit na stěnu nebo postavit na volitelný podstavec. Vybírat můžete mezi soklem, klasickými nohami, nohami s lavicí a lavicí pro skříňky uchycené ke stěně. Všechny podstavce jsou prodávány samostatně.
Katalogové číslo: 75130316
Cena vč. DPH: 20 479 Kč
Cena bez DPH: 16 925 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 1200
Výška 1900
Hmotnost 75