Skříňky

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Restaurace a jídelny Zahradní nábytek Sestavy zahradního nábytku Set zahradního nábytku Vienna + Piazza, 1 stůl 1200x700 mm a 4 ratanové židle s područkami

Set zahradního nábytku Vienna + Piazza, 1 stůl 1200x700 mm a 4 ratanové židle s područkami

Set odolného zahradního nábytku s nenáročnou údržbou. Stůl se stylovou deskou imitující dřevo a stohovatelné židle.Praktický set zahradního nábytku pro vytvoření příjemného sezení, vhodný na venkovní zahrádky kaváren a restaurací nebo kancelářské terasy apod. Nábytek je vyroben z velmi odolných materiálů, které v podstatě nevyžadují žádnou údržbou.

Stůl má jednoduchý design. Podnož je vyrobena z robustních černých hliníkových trubek. Plastová deska stolu je vyrobena z černého umělého dřeva Aintwood, které se skvěle hodí na zahradní nábytek, protože nezadržuje vlhkost, je pevné a odolné proti nárazům.

Židle jsou praktické, pohodlné a elegantní. Mají lehkou, ale stabilní konstrukci z hliníkových trubek, které spojují nohy s područkami. Je možné je stohovat na sebe, při skladování nezaberou tolik místa. Sedák a opěradlo jsou vyrobené z odolného umělého ratanu.
Katalogové číslo: 75131432
Cena vč. DPH: 10 860 Kč
Cena bez DPH: 8 975 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Hmotnost 2.75