Skříňky

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Restaurace a jídelny Třídění odpadu Skříňka na tříděný odpad FAHRENHEIT, 1 zásuvka, 1250x430x455 mm, bříza

Skříňka na tříděný odpad FAHRENHEIT, 1 zásuvka, 1250x430x455 mm, bříza

Kompletní skříňka na třídění odpadu vhodná do různých prostředí. Má víko a zásuvku s měkkým dorazem. Perfektně se hodí na veřejná místa, do kanceláří a jídelen. Skříňka je součástí řady FAHRENHEIT.Jak na elegantní třídění odpadu?

Jednotka zabírá velmi málo místa, takže umožňuje snadné třídění odpadu ve většině prostředí, jako například v kancelářích, jídelnách a dalších veřejných místech. Víko i zásuvka mají měkké dorazy, takže nepřispívají ke všeobecnému provoznímu hluku.

Tato řada obsahuje různé skříňky, nakombinujte si je podle svých představ! Jednotka se dodává ve dvou různých velikostech, které je vhodné kombinovat s dalšími jednotkami stejné velikosti. Jde o ideální řešení, pokud potřebujete mít na více místech různě velké jednotky na třídění odpadu, ale zároveň chcete, aby měly stejný design.

Díky vyjímatelným plastovým nádobám je třídění odpadu i manipulace s ním hračka! Vysypat, umýt, vysušit, vrátit. Nic dalšího není třeba. Skříňka má robustní konstrukci. Je vyrobena z odolného lamina, které se snadno čistí.
Katalogové číslo: 75255402
Cena vč. DPH: 9 868 Kč
Cena bez DPH: 8 155 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva birch
Šířka 430
Výška 1250
Hmotnost 38.2