Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Skládací stůl KLARA, 1800x750 mm, plastová deska

Skládací stůl s půlenou deskou a madlem pro snadné přenášení. Perfektní řešení pro různé příležitosti, od veletrhů a výstav až po oslavy uvnitř i venku.Skládací stůl je praktický a všestranný kus nábytku, který najde využití v každém prostředí: hodí se při konferencích, veletrzích, výstavách nebo oslavách, ale i ve školních zařízeních a školicích centrech. Skvěle poslouží i jako záložní stůl pro rychlé zajištění místa navíc.

Je unikátní díky možnosti sklopit nohy a desku poté složit napůl, takže se opravdu snadno skládá i přenáší. Při skladování navíc zabírá minimum místa. Za pomoci praktického madla stůl snadno odnesete, když nebude potřeba.

Stůl má černě lakovanou kovovou konstrukci a odolnou desku z bílého plastu, který se snadno čistí. Stůl se proto hodí zejména do jídelních prostor nebo pro pořádání společenských akcí. Stůl využijete jak samostatně, tak i v rozličných kombinacích s dalšími stoly – můžete například vytvořit řadu stolů, větší stůl nebo jakékoliv jiné uspořádání podle svých představ. Stůl můžete kombinovat se skládacími či stohovatelnými židlemi, které poskytují podobnou flexibilitu.
Katalogové číslo: 75116385
Cena vč. DPH: 2 462 Kč
Cena bez DPH: 2 035 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 750
Výška 745
Hmotnost 14.6