Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Sestava Various + Rio, 1 stůl a 4 antracitové židle

Moderní nábytkový set ideální do jídelen a odpočinkových zón. Židle jsou vyrobené z polypropylenu vyztuženého skelnými vlákny, jsou bezúdržbové a odolné vůči UV záření. Stůl má odolnou a snadno čistitelnou laminovanou desku.Atraktivní nábytkový set v moderní kombinaci monochromatického a našeho vlastního designu. Dává vám možnost doplnit jej o svoji oblíbenou barvu nebo se držet střízlivějšího barevného schématu.

Stůl VARIOUS byl navržen designéry společnosti AJ Produkty. Jedná se o pevný stůl s robustní ocelovou podnoží. Deska má laminovaný povrch, který je vysoce odolný vůči vlhkosti a poškrábání. Velmi snadno se čistí, stačí ji jednoduše otřít vlhkým hadříkem. Stůl se díky svému robustnímu provedení hodí do mnoha různých prostředí.

Židle RIO je vyrobena z jednoho kusu bezúdržbového polypropylenu vyztuženého skelným vláknem, který je odolný vůči UV záření. Díky mírně tvarovanému sedáku a zaoblenému opěradlu je velmi pohodlná. Židle je stohovatelná, což usnadňuje její přenášení, skladování a úklid podlahy.
Katalogové číslo: 75103311
Cena vč. DPH: 15 300 Kč
Cena bez DPH: 12 645 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva anthracite
Šířka 490
Hmotnost 3.4