Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Sestava Various + Rio, 1 stůl a 2 tyrkysové barové židle

Malý nábytkový set skládající se ze stylového vysokého stolu a dvou barových židlí. Můžete jej umístit na chodbu nebo do odpočinkové zóny a uvidíte, že bude oblíbený! Láká ke spontánnímu setkávání kolegů a k odpočinku u kávy. Židle jsou stohovatelná, deska stolu se vyrábí z odolného lamina.Šikovná sestava nábytku vhodná pro krátký odpočinek či svačinku. Nezabere mnoho místa! Bílý stůl můžete doplnit o výrazné židle nebo zůstat u monochromatického vzhledu.

Stůl Various byl navržen designéry společnosti AJ Produkty. Jedná se o pevný a moderní stůl s robustní ocelovou podnoží. Deska má laminovaný povrch, který je vysoce odolný vůči vlhkosti a poškrábání. Velmi snadno se čistí, stačí ji jednoduše otřít vlhkým hadříkem.

Barová židle Rio je vyrobena z jednoho kusu bezúdržbového polypropylenu vyztuženého skelným vláknem, který je odolný vůči UV záření. Díky mírně tvarovanému sedáku a zaoblenému opěradlu je velmi pohodlná. Židle je stohovatelná, což usnadňuje její přenášení, skladování a úklid podlahy. Součástí stoličky je pevná opěrka nohou pro větší pohodlí.
Katalogové číslo: 75103322
Cena vč. DPH: 11 102 Kč
Cena bez DPH: 9 175 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Výška 1050
Hmotnost 16.25