Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Restaurace a jídelny Barové stoly Barová židle GANDER, výška sedáku 790 mm, lakovaná skořepina, bílá

Barová židle GANDER, výška sedáku 790 mm, lakovaná skořepina, bílá

Pohodlná barová židle v inovativním designu. Díky monochromatickému a typicky skandinávskému vzhledu se hodí do kaváren, zasedacích a odpočinkových místností. Snadno se kombinuje s ostatním vybavením interiéru. Židle je stohovatelná.GANDER je moderní a nadčasová barová židle s jedinečným a inovativním designem, který zapadne v různých prostředích. Hodí se do jídelen, čekáren, konferenčních místností a všude tam, kde potřebujete pohodlnou židli, která bude ladit se zbytkem interiéru.

Židle je k dispozici v různých výškách. Tento model má lakovanou konstrukci i skořepinu. Židle řady GANDER jsou monochromatické, sedák i podnože tedy mají stejnou barvu. Buďte kreativní a zkombinujte židle různé výšky a barev a vytvořte tak harmonický a zároveň dynamický prostor. Vzhledem k modernímu, ale jednoduchému designu se k židlím hodí většina konferenčních či jídelních stolů.

Židle jsou stohovatelné, takže usnadňují úklid a v případě skladování šetří místo. Oblíbené jsou proto také na výstavách a veletrzích.
Katalogové číslo: 75103265
Cena vč. DPH: 5 548 Kč
Cena bez DPH: 4 585 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 510
Hmotnost 7.5