Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Preschool tables Skládací stůl NICKE, 1200x500x720 mm, stříbrný rám, lamino bříza

Skládací stůl NICKE, 1200x500x720 mm, stříbrný rám, lamino bříza

Praktický skládací stůl s odolnou deskou a trubkovým rámem.Skládací stůl je chytrý a flexibilní produkt vhodný pro většinu prostředí. Stůl lze použít pro konference, schůze, veletrhy, výstavy a bleší trhy a je také ideální pro použití ve třídě. Skládací stůl Nicke je velmi praktickým kusem nábytku, když je potřeba více místa na stole pro další sezení nebo aktivity.

Díky pohodlně skladnému rámu se skládací stůl Nicke snadno skladuje i přepravuje. Výběrem stolu se skládacím rámem můžete častěji využívat dostupný prostor, protože nábytek můžete rychle a snadno přestavět. Pokud často potřebujete prostor pro ad hoc aktivity, zkombinujte jej se stohovatelnými nebo skládacími židlemi a získejte flexibilní řešení!

Skládací stůl se dodává s tlustou deskou z vysokotlakého laminátu s dekorem buku nebo břízy; jde o odolný materiál, který se snadno udržuje v čistotě. Skládací stůl má stabilní rám stříbrné barvy. Skládací stůl Nicke lze použít jednotlivě nebo v několika kusech a vytvořit tak větší stolové sestavy nebo skupiny.
Katalogové číslo: 75349302
Cena vč. DPH: 6 407 Kč
Cena bez DPH: 5 295 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva birch
Šířka 500
Výška 720
Hmotnost 20