Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Skříňka na mobilní telefony SNOOZE, bílá

Uzamykatelná skříňka pro bezpečné ukládání mobilních telefonů. Lze ji upevnit na zeď, takže příštup k uloženým přístrojům je pohodlný, a navíc se ušetří cenné místo na podlaze. Má čtyři police, každou s prostorem pro sedm telefonů, což poskytuje praktické úložiště pro celkem 28 smartphonů.Praktický úložný prostor na mobilní telefony!

Stále více škol zavádí zákaz používání smartphonů během celého školního dne nebo jeho části. Praktická skříňka SNOOZE představuje jednoduché řešení pro ukládání mobilních telefonů studentů během výuky. Skříňka je také ideální na pracoviště, kde potřebujete mít snadný přístup k telefonu, ale nechcete ho nosit s sebou.

Na každou ze 4 poliček se vejde 7 smartphonů. Díky drážce drží telefon bezpečně ve svislé poloze, i pokud si někdo svůj telefon vezme. Navíc je na přístroje dobře vidět.

Dvířka skříňky jsou vybavena zámkem na klíč a mají panty s měkkým dovíráním. Skříňku lze připevnit na zeď, takže jsou telefony snadno přístupné a navíc ušetříte místo na podlaze.
Katalogové číslo: 7514474
Cena vč. DPH: 10 860 Kč
Cena bez DPH: 8 975 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 600
Výška 800
Hmotnost 15