Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Pouzdro na klíč RUPERT, bluetooth, 127x83x59 mm

Uložte si záložní klíč do našeho speciálního pouzdra ovládaného přes Bluetooth! Pouzdro je možné otevřít přes aplikaci v chytrém telefonu pomocí technologie Bluetooth. Jednorázové i klasické přístupové kódy můžete snadno sdílet s dalšími osobami.Hledáte jednoduchý a bezpečný způsob pro uložení klíče? Pouzdro s možností ovládání pomocí volně dostupné aplikace pro chytré telefony je velmi elegantním řešením! K ovládání je využívána technologie Bluetooth.

Přístupové kódy můžete sdílet přes SMS zprávy nebo e-maily, takže přístup ke klíči mohou mít i příležitostní návštěvníci. Pouzdro se hodí pro případy, kdy potřebujete někomu umožnit vstup bez osobního setkání a předání klíče.

Kromě klasického přístupového kódu je možné sdílet i dočasný kód (na jedno použití). V aplikaci poté uvidíte datum a čas, kdy byl kód využit. Pouzdro můžete otevřít samozřejmě i pomocí osobního kódu, který můžete měnit, jak často se vám zachce.

Pouzdro snese náročné klimatické podmínky, je odolné vůči teplotám do -40 °C. Jakmile začnou slábnout baterie, ukáže se to nejen na displeji pouzdra, ale přijde vám i e-mail.
Katalogové číslo: 7513465
Cena vč. DPH: 7 895 Kč
Cena bez DPH: 6 525 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 83
Výška 127
Hmotnost 1.5