Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Recepce a vstupní prostory Věšáky Šatní stěna ENTRY, nástěnná, lavice, 3 přihrádky, 1800x900x300 mm, bílá

Šatní stěna ENTRY, nástěnná, lavice, 3 přihrádky, 1800x900x300 mm, bílá

Nástěnná šatní stěna s věšákem, praktickou lavicí a policí na boty s odkapávačem. Lze ji jednoduše rozšířit o další prvky ze série ENTRY a vytvořit tak šatní sestavu přizpůsobenou vlastním potřebám. Dodává se včetně dvou nástěnných lišt.ENTRY je řada variabilního a modulárního nábytku do šatny, ve které si můžete každý díl přizpůsobit svým potřebám. Tato šatní stěna se skvěle hodí do školní i předškolní šatny. Lze ji snadno rozšířit pomocí praktických přídavných sekcí a přizpůsobit konkrétnímu prostoru.

Šatní stěna je vybavena vrchní policí s boxy, dvojitými háčky, lavicí a botníkem. Police na boty je tvořena kovovým roštem, pod kterým je umístěn praktický odkapávač na zachycení hrubých nečistot a vody stékající z obuvi.

Děti ocení lavici, na kterou se mohou posadit při přezouvání a převlékání. Horní police je vybavena přepážkami, které usnadňují ukládání rukavic, čepic, šál atd.

Šatní stěna se dodává se dvěma nástěnnými lištami, které lze uchytit přímo ke zdi nebo jednoduše zavěsit na závěsnou lištu (není součástí balení, viz nabídka příslušenství). Modul uchycený na závěsné liště doporučujeme zpevnit pomocí samostatně prodávaných horizontálních vzpěr.
Katalogové číslo: 753018303
Cena vč. DPH: 13 195 Kč
Cena bez DPH: 10 905 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 900
Výška 1800
Hmotnost 30.1