Skříňky

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Šatní stěna ENTRY, lavice, 4 přihrádky, 1800x600x600 mm, antracitová

Oboustranná šatní stěna s věšákem, praktickou lavicí a policí s odkapávačem na boty. Lze ji jednoduše rozšířit o další prvky ze série ENTRY a vytvořit tak šatní sestavu přizpůsobenou vlastním potřebám. Dodává se se dvěma T-sloupky a horizontálními vzpěrami.ENTRY je řada variabilního a modulárního nábytku do šatny, ve které si můžete každý díl přizpůsobit svým potřebám. Tato šatní stěna se skvěle hodí do školní i předškolní šatny. Lze ji snadno rozšířit pomocí praktických přídavných sekcí a přizpůsobit konkrétnímu prostoru.

Šatní stěna je vybavena vrchní policí s boxy, dvojitými háčky, lavicí a botníkem. Police na boty je tvořena kovovým roštem, pod kterým je umístěn praktický odkapávač na zachycení hrubých nečistot a vody stékající z obuvi.

Děti ocení lavici, na kterou se mohou posadit při přezouvání a převlékání. Horní police je vybavena přepážkami, které usnadňují ukládání rukavic, čepic, šál atd.

Tato oboustranná šatní stěna se dodává se dvěma sloupky ve tvaru obráceného písmene T a horizontálními vzpěrami. Montáž rámu je velice snadná. Perforace ve sloupcích umožňují jednoduše upravovat rozestupy mezi policemi a měnit řešení úložného prostoru podle vlastních potřeb.
Katalogové číslo: 753011707
Cena vč. DPH: 25 900 Kč
Cena bez DPH: 21 405 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva anthracite
Šířka 600
Výška 1800
Hmotnost 21.52