Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Recepce a vstupní prostory Věšáky Šatní stěna ENTRY, 4 kovová dvířka s přípravou pro označení, 1800x600x600 mm, bílá

Šatní stěna ENTRY, 4 kovová dvířka s přípravou pro označení, 1800x600x600 mm, bílá

Oboustranná šatní stěna s věšákem, praktickou lavicí a policí s odkapávačem na boty. Lze ji jednoduše rozšířit o další prvky ze série ENTRY a vytvořit tak šatní sestavu přizpůsobenou vlastním potřebám. Dodává se se dvěma T-sloupky a horizontálními vzpěrami.ENTRY je řada variabilního a modulárního nábytku do šatny, ve které si můžete každý díl přizpůsobit svým potřebám. Tato šatní stěna se skvěle hodí do školní i předškolní šatny. Lze ji snadno rozšířit pomocí praktických přídavných sekcí a přizpůsobit konkrétnímu prostoru.

Šatní stěna je vybavena vrchní policí se skříňkami, dvojitými háčky, lavicí a botníkem. Police na boty je tvořena kovovým roštem, pod kterým je umístěn praktický odkapávač na zachycení hrubých nečistot a vody stékající z obuvi. Obouvání a převlékání usnadní lavice, na kterou se děti mohou posadit.

Dvířka boxů jsou opatřena kulatou jmenovkou. Do plastového pouzdra můžete vložit např. obrázek, oblíbenou barvu, číslo nebo jinou značku, podle které bude na první pohled jasné, komu oddělení patří. Zámek lze objednat jako volitelné příslušenství. Horní police je vybavena přepážkami, které usnadňují uspořádání rukavic, čepic, šál atd.

Tato oboustranná šatní stěna se dodává se dvěma sloupky ve tvaru obráceného písmene T a horizontálními vzpěrami. Montáž rámu je velice snadná. Perforace ve sloupcích umožňují jednoduše upravovat rozestupy mezi policemi a měnit řešení úložného prostoru podle vlastních potřeb.
Katalogové číslo: 753009303
Cena vč. DPH: 26 154 Kč
Cena bez DPH: 21 615 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 600
Výška 1800
Hmotnost 53.72