Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Regál na boty JEPPE, 4 police, 1790x600x300 mm, dub/bílá

Základní šatní regál s policemi na boty. Dodává se se dvěma nástěnnými sloupky a trubkovými ocelovými policemi s odkapávací miskou. Lze kombinovat s přídavnou částí a několika druhy příslušenství.JEPPE je flexibilní a rozšiřitelná řada nábytku pro šatny ve školách a školkách. Série obsahuje vše, co potřebujete k vytvoření funkčního a promyšleného úložného prostoru v šatně.

Základní sekce tvoří základ jednotky. Pomocí chytrých přídavných sekcí pak snadno rozšíříte šířku. Kombinujte s chytrými doplňky, jako jsou botníky, přídavné věšáky na boty a sušák na rukavice a čepice. S řadou JEPPE je snadné přizpůsobit vybavení šaten potřebám vaší školy!

Tato základní jednotka z lakované oceli poskytuje dostatek úložného prostoru pro boty. Regálový systém šetří místo a je velmi přizpůsobivý, což usnadňuje maximalizaci úložného prostoru. Protože jsou dva nástěnné sloupky perforované, můžete police připevnit v libovolné výšce.

Police jsou vyrobeny z trubkové oceli s dubovými detaily. Konstrukce z trubkové oceli zabraňuje usazování prachu a nečistot na policích. Police mají odkapávací misky, které zachycují nečistoty a vodu a usnadňují tak čištění.
Katalogové číslo: 753763631
Cena vč. DPH: 22 706 Kč
Cena bez DPH: 18 765 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 600
Výška 1790
Hmotnost 16.48