Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Skleněná tabule STELLA, kulaté rohy, 500x500 mm, bílá

Skleněná tabule se zaoblenými hranami a vysoce lesklým povrchem z tvrzeného skla. Skleněná tabule je bez rámu a dodává se s kováním pro skryté přichycení ke stěně. Tabule vyžaduje extra silné magnety určené speciálně na tyto tabule.Tyto skleněné tabule jsou nejen elegantním a zajímavým prvkem v kanceláři, ale i efektivním a funkčním nástrojem pro zábavnou a kreativní práci!

Tato tabule se zaoblenými hranami je vyrobena ze 4 mm silného optického tvrzeného skla. Díky absenci rámu a skrytému kování působí velice lehkým, plovoucím dojmem. Tabuli můžete používat samostatně nebo v kombinaci s dalšími tabulemi různých velikostí!

Byla vyvinuta s důrazem na potřeby a požadavky profesionálních uživatelů. Tvrzené sklo poskytuje vysoce lesklou a odolnou psací plochu, je vhodné ke každodennímu používání. Na skleněný povrch se příjemně píše, fix se snadno maže a tabule pořád dobře vypadá.

Jelikož je povrch skleněné tabule magnetický, můžete ji využít i jako nástěnku. Pomocí magnetů tak snadno a rychle můžete v kanceláři vyvěsit zprávy, upozornění a informační letáky. Na tabulích drží pouze extra silné magnety navržené speciálně pro skleněné tabule.
Katalogové číslo: 75380213
Cena vč. DPH: 2 765 Kč
Cena bez DPH: 2 285 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 500
Výška 500
Hmotnost 11