Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Pohovky Křesla Nábytková sestava COMFY, křeslo a taburet, vlněný potah, blankytně modrá/námořnická modrá

Nábytková sestava COMFY, křeslo a taburet, vlněný potah, blankytně modrá/námořnická modrá

Stylová sestava mimořádně pohodlného sedacího nábytku. Řada COMFY je jako stvořená pro salonky a odpočinkové zóny v kancelářských a veřejných prostorech. Křeslo má područky a sedák v příjemné, nadstandardní výšce. Taburet můžete využít také jako příležitostné místo k sezení.Sestava COMFY má potenciál stát se designovou dominantou místnosti! Vzhledem k jejím kompaktním rozměrům můžete z několika sestav snadno vytvořit větší posezení nebo ji doplnit o další lounge nábytek z naší nabídky.

Součástí sestavy je taburet, na který si můžete natáhnout nohy nebo jej využít jako samostatné místo k sezení.

Opěradlo křesla přechází v područky, které hrají zásadní roli pro pohodlí při delším sezení. Díky oblému tvaru si v křesle budete připadat jako v objetí. Pod křeslem se vzhledem k praktické konstrukci dobře uklízí.

Vlněné křeslo COMFY je testováno podle EN16139. Křeslo a taburet COMFY jsou čalouněné odolnou vlněnou textilií, která splňuje požadavky švédské certifikace Möbelfakta.
Katalogové číslo: 75132211
Cena vč. DPH: 29 240 Kč
Cena bez DPH: 24 165 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva skybluenavyblue
Šířka 600
Hmotnost 36