Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Sestava NOMAD + OTTAWA, jednací stůl a 8 černých židlí

Sestava nábytku v moderním uměleckém designu. Skládá se z jednacího stolu a osmi židlí. Stůl má laminovanou desku a podnože z masivu, židle mají textilní polstrování a jsou stohovatelné. Židle je možné zavěsit na stůl za područky.Tato černobílá sestava jednacího nábytku dodá každé kanceláři nebo zasedací místnosti osobitý, jedinečný ráz.

Židle mají tvarovanou jednodílnou skořepinu, která je čalouněná a potažená odolným textilním potahem v černé barvě. Svařovaná konstrukce lakovaná bílou práškovou barvou je vybavena kluzáky, díky kterým se s židlemi snadno pohybuje. Vzhledem k nízké hmotnosti lze židle bez námahy naskládat na sebe a ušetřit tak místo. Případně mohou být pro usnadnění úklidu zavěšeny na desku stolu.

Černé dřevěné nohy z masivního dřeva a bílá laminovaná deska jednacího stolu vytvářejí stylový kontrast. Díky této kombinaci barev je sestava opravdu nepřehlédnutelná. Stůl je součástí nábytkové řady NOMAD, kterou navrhla Elin Basander André, interní návrhářka společnosti AJ. Doplňte sestavu o další prvky z této řady a získejte interiér plný ladících designových trendů!
Katalogové číslo: 75103021
Cena vč. DPH: 61 208 Kč
Cena bez DPH: 50 585 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 1200
Výška 740
Hmotnost 64.5