Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Jednací stůl QBUS, 2400x1200 mm, 4 nohy, bílý rám, dub

Stůl v jednoduchém skandinávském designu. Deska stolu se vyrábí z lehkého materiálu a má velmi odolný povrch. Bílé a černé provedení je opatřeno speciální úpravou proti zanechávání otisků prstů.Jednací stůl se vzhledem ke svému nadčasovému designu hodí do každé moderní kanceláře. Díky své jednoduchosti vynikne v jakékoliv zasedací místnosti a snadno jej zkombinujete s naprostou většinou konferenčních židlí.

Lehká laminovaná deska zaručuje bezproblémovou manipulaci se stolem. Povrch je odolný vůči poškrábání a vlhkosti a snadno se čistí.

Bílý i černý povrch má speciální úpravu proti zanechávání otisků prstů, deska je hladká a zůstává na ní minimum stop.

Kancelářský nábytek QBUS je celý od exkluzivního designu až po výrobu výsledkem práce společnosti AJ Produkty. Skvělé vlastnosti nábytku, spousta promyšlených řešení úložných prostorů a široký výběr barev vám umožní vybavit si kancelář přesně podle vašich požadavků, ať už pracujete ve velké kanceláři typu open space, v tradiční menší kanceláři anebo v pracovně z domova.

Řada QBUS stojí na myšlence modulární koncepce, takže všechny prvky k sobě navzájem perfektně ladí. Díky tomu můžete sestavy nábytku doplňovat postupně tak, jak se budou měnit vaše potřeby. Cesta ke kanceláři přesně odpovídající vašim představám je tak jednoduchá!
Katalogové číslo: 751613936
Cena vč. DPH: 14 683 Kč
Cena bez DPH: 12 135 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva oak
Šířka 1200
Výška 740
Hmotnost 66.75