Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Kancelářský nábytek Třídicí regály a skříně Skříň na poštu a osobní věci QBUS, 8 uzamykatelných boxů s přihrádkou, sokl, 1636x800x420 mm, světle

Skříň na poštu a osobní věci QBUS, 8 uzamykatelných boxů s přihrádkou, sokl, 1636x800x420 mm, světle

Kompletní skříň na třídění pošty a ukládání osobních věcí navržená společností AJ Produkty. Kombinujte ji s dalšími prvky řady QBUS a vytvořte si úložné prostory v jednotném stylu. Skříň je rozdělena do osmi uzamykatelných boxů s vhozovým otvorem a poličkou.S flexibilním úložným nábytkem QBUS si jednoduše vytvoříte přehledné pracoviště!
Tato praktická skříň na třídění pošty je navržena tak, aby zjednodušila zpracovávání a ukládání pošty.

Skvěle se hodí nejen k roztřídění pošty a dokumentů, ale také na ukládání tašek a jiných osobních věcí. Každý box je vybaven policí, na které se shromažďují dokumenty a dopisy vhozené skrz otvor ve dvířkách. Pod ní se pak nachází větší odkládací prostor.

Skříň je vyrobena z odolného lamina, které se snadno čistí. Dodává se včetně podstavce a zámků.

Potřebujete více úložného prostoru? Nábytek z řady QBUS je navržen tak, aby k sobě perfektně pasoval. Díky modulárnímu konceptu můžete jednotlivé prvky velice snadno kombinovat a přidávat podle vašich aktuálních potřeb. Vše je navržené pro usnadnění a zefektivnění vašeho pracovního dne!
Katalogové číslo: 75170265
Cena vč. DPH: 16 281 Kč
Cena bez DPH: 13 455 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva lightgrey
Šířka 800
Výška 1636
Hmotnost 89.8