Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Poštovní skříňka MAILMAN, 12 přihrádek, šedá

Kovová skříň s malými přihrádkami. Je určena pro interní třídění pošty. Každá přihrádka je opatřena otvorem na vhazování pošty a cylindrickým zámkem se 2 klíči.Mnohé firmy jsou denně doslova zavaleny příchozí poštou, kterou je potřeba třídit. Tato praktická přihrádková skříň je navržena pro usnadnění této práce.
Každá z přihrádek má otvor na vhazování pošty, je samostatně uzamykatelná pomocí cylindrického zámku a dodává se se dvěma klíči. Každá dvířka jsou opatřena držákem štítků pro snadné označení (štítky se prodávají samostatně, viz příslušenství).

S touto skříní získáte na malém prostoru velké množství samostatných oddělení. Skříň je kompaktní, takže se snadno vejde i do menších kanceláří.

Přístup ke všem schránkám najednou je k dispozici díky centrálně uzamykatelným dveřím, které otevřou celý úložný prostor skříně. Centrální zámek také umožňuje autorizované osobě vkládat do přihrádek větší zásilky a balíčky, které by jinak vhazovacím otvorem neprošly. K centrálně uzamykatelným dveřím se dodávají dva klíče.

Skříň má stabilní svařovanou konstrukci, která je opatřena světle šedým nenápadným lakem.

Přihrádkovou skříň dodáváme ve 2 variantách - v menší nástěnné verzi a v bytelnějším samostatném provedení s 1 nebo 2 sloupci přihrádek. Nástěnný model se ideálně hodí k zavěšení nad jiný kus nábytku, bude tak v prostoru nabírat minimum místa.
Katalogové číslo: 75145742
Cena vč. DPH: 13 074 Kč
Cena bez DPH: 10 805 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva lightgrey
Šířka 760
Výška 820
Hmotnost 35