Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Paraván ZONE, 1360x800x46 mm, potah Rivet, černé nohy, zelenomodrá

Stylový akustický paraván pocházející z ateliéru designérů společnosti AJ Produkty. Skvěle se hodí do kanceláří, kde poskytuje soukromí a výrazně zlepšuje akustické podmínky. K paravánu můžete dokoupit sadu koleček, které zvýší jeho flexibilitu.Tyto stylové paravány velice dobře absorbují hluk a přispívají tak k příjemnějšímu pracovnímu prostředí v rušných místnostech. Výborně se hodí k vytvoření soukromí a odstínění hluku v open space kancelářích a na dalších pracovištích, kde se pohybuje hodně lidí. Paravány můžete použít jak k rozdělení prostoru v místnosti, tak i k oddělení jednotlivých stolů. Dvě zástěny lze postavit kolmo k sobě a spojit pomocí samostatně prodávaných spojovacích článků.

K paravánu můžete dokoupit nohy s kolečky a přeměnit jej v mobilní zástěnu. Přepážka s kolečky má stejnou výšku jako přepážka s nohami, obě varianty tak lze jednoduše kombinovat a umístit vedle sebe.

Paraván je tvořen masivním dřevěným rámem a izolační minerální vlnou a je potažen odolnou, 100% polyesterovou tkaninou. Potah má certifikát Oeko-Tex.
Katalogové číslo: 751212012
Cena vč. DPH: 7 157 Kč
Cena bez DPH: 5 915 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva greenblue
Šířka 800
Výška 1360
Hmotnost 18