Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Skříň THEO, zásuvky a uzamykatelné dveře, 2100x1000x470 mm, bílá

Kancelářská skříň s prosklenou horní částí a praktickými zásuvkami ve spodní části.Robustní skříň s výbornou stabilitou a vysokou odolností, určená do náročných podmínek. Nese švédské označení Möbelfakta, které zaručuje splnění přísných požadavků na kvalitu, na vliv na životní prostředí a na společenskou odpovědnost.
Horní dvě polohovatelné police kryjí elegantní prosklená dvířka. Ve spodní části má skříň 12 praktických zásuvek vhodných např. k uložení materiálu pro různé výtvarné a pracovní činnosti.
Skříň je vyrobena z velmi odolného lamina, oblíbeného pro snadnou údržbu. Korpus a dveře jsou ve stejném dekoru, polohovatelné police mají bílou barvu a pouze přední hrana ladí s korpusem a dveřmi. Dodává se smontovaná - standardně s masivními úchytkami, tříbodovým cylindrickým přítlačným zámkem a panty s měkkým dovíráním.
Hodí se do škol, kartoték a skladů stejně dobře jako do kanceláří, čekáren a na recepce. K přehlednému skladování vám pomůžou archivační krabice, kancelářské odkladače, přihrádky a další praktické doplňky!
Katalogové číslo: 75374063
Cena vč. DPH: 34 055 Kč
Cena bez DPH: 28 145 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 1000
Výška 2100
Hmotnost 90