Skříňky

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Otevřená policová skříň FLEXUS, 1725x760x415 mm, buk

Otevřená policová skříň, která na každé polici nabízí místo až na 12 šanonů formátu A4. Přidáním dveří ji můžete přeměnit v částečně nebo zcela uzavřenou skříň.Policové skříně z nábytkové řady FLEXUS vám umožní vytvořit dokonalé úložné prostory podle vašich představ. Jsou vyráběny v různých velikostech i barvách, které můžete navzájem kombinovat podle svého vkusu.

Přidáním páru dveří můžete knihovnu jednoduše přeměnit ve skříň. Její obsah můžete skrýt částečně nebo úplně – záleží jen na vás! Dvířka mohou s korpusem ladit nebo – pokud preferujete moderní neotřelý vzhled – naopak kontrastovat. Řada FLEXUS nabízí bezpočet kombinací!

Policové skříně jsou vyrobeny z odolného lamina, které se snadno udržuje. Poskytují mnoho úložného prostoru – každá police pojme přibližně 12 šanonů formátu A4. Hledáte-li praktické řešení pro skladování drobnějších věcí, vložte do skříně kancelářské odkladače či zásuvkové vložky.

Díky jednoduchému designu a volitelnému dekoru lamina zapadnou skříně do naprosté většiny kancelářských prostředí, archivů či recepčních prostor.

Řada FLEXUS je určena všem, kdo hledají odolný a flexibilní nábytek se snadnou údržbou. Díky široké nabídce nejrůznějších prvků s ní snadno vybavíte celé pracoviště tak, jak potřebujete. Série zahrnuje psací stoly s pevnou i nastavitelnou výškou, zásuvkové kontejnery, širokou paletu skříní i jednací stoly. Všechen nábytek se výborně hodí jak do malých, tak i velkých kanceláří.
Katalogové číslo: 75149781
Cena vč. DPH: 3 939 Kč
Cena bez DPH: 3 255 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva beech
Šířka 760
Výška 1725
Hmotnost 39.8