Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Kancelářská židle STIRLING, vysoké opěradlo, černá textilie

Velmi pohodlná kancelářská židle s vysokým opěradlem a synchronní mechanikou uzamykatelnou ve 4 polohách. Výškově nastavitelné opěradlo i opěrka hlavy. Područky jsou nastavitelné do výšky a do šířky.Tato extrémně pohodlná kancelářská židle se perfektně hodí pro práci vsedě po dobu až 8 hodin denně Její sedák, opěradlo a opěrka hlavy jsou silně čalouněné a jejich výšku si můžete nastavit tak, abyste seděli v ideální ergonomické poloze. Tmavý potah je stylově kontrastní k hliníkovému kříži s 5 kolečky.

Zaoblená přední hrana sedáku snižuje při sezení zátěž na stehna a kolena. Vysoké, lehce vykrojené opěradlo židle poskytuje výbornou oporu celým zádům. Nastavitelná opěrka hlavy zajišťuje pohodlí v oblasti krku a ramen. Nastavitelné područky ještě více uleví ramenním a krčním svalům a poskytují dobrou oporu pažím.

Synchronní mechanika umožňuje sedáku souběžný pohyb s opěradlem a přispívá tak k lepší a ergonomičtější poloze těla během sezení a zdravějšímu krevnímu oběhu. Můžete si ji velice snadno nastavit podle svých tělesných proporcí, lze ji uzamknout ve 4 polohách.

Kancelářskou židli Stirling můžete doplnit o opěrku nohou pro lepší oporu chodidel. Nezapomeňte dokoupit ochrannou podložkou, abyste prodloužili životnost povrchu podlahy a zabránili jejímu zbytečnému opotřebení.
Katalogové číslo: 75121771
Cena vč. DPH: 12 832 Kč
Cena bez DPH: 10 605 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 640
Hmotnost 27.3